De leukste vakantieparken in Zeeland

Heb jij al een vakantie geboekt voor deze zomer of ben je nog aan het twijfelen? Als je nog niets geboekt hebt en het liefste in Nederland blijft, kijk dan eens naar vakantieparken in Zeeland. Deze streek biedt mooie natuur en er is in de zomer een hoop te beleven. Als je bijvoorbeeld van watersport houdt, is Zeeland de perfecte bestemming voor jouw zomervakantie. In deze blog bespreken wij een paar van de leukste vakantieparken in Zeeland, om jou te helpen bij je keuze!

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Als je graag een lekker relaxte strandvakantie wil, is het vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad een goed adres voor jou. Het park bestaat uit nette en luxe vakantiehuizen waar je een heerlijke tijd met je gezin in door kunt brengen. Of met vrienden, of misschien gewoon lekker met z’n tweeën. Het strand is op 5 minuten lopen, dus als je graag aan zee wil zonnen is dit het perfecte park. Je kunt kiezen uit een villa of een beach lodge, beiden zijn voorzien van al het comfort dat je nodig hebt. Voor de kids is er een subtropisch zwembad aanwezig waar ze zich dagenlang in kunnen vermaken.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Het Landal Strand Resort is een chique vakantiepark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Het park ligt in een ontspannen omgeving en er worden activiteiten aangeboden voor jong en oud. In het park huur je een vrijstaande bungalow, waar je alle privacy en comfort hebt die je wil op vakantie. Het strand ligt op een kilometer afstand, dus je kunt er zo naartoe lopen. Voor de kids is er een overdekt zwembad aanwezig inclusief een peuterbad, waar ook de allerkleinsten plezier kunnen hebben in het water.

Vakantiepark Aquadelta

Ten slotte willen we het nog even hebben over Vakantiepark Aquadelta. Dit park bestaat uit luxe vrijstaande buitenhuizen en chique vakantiewoningen. Het park ligt in de buurt van Bruinisse en is dus een perfecte locatie voor een vakantie in Zeeland. Je zit direct aan het Grevelingenmeer, waar je ook heerlijk kunt zwemmen. Ook als je een liefhebber bent van watersport, is dit meer de ideale locatie. Er is een overdekt zwembad aanwezig met een peuterbad erbij en een glijbaan voor de oudere kinderen. Naast zwemmen kunnen kinderen ook hun lol op in het overdekte speelparadijs Kinderland of ze kunnen meedoen met de activiteiten van AquaDoe.

Op zoek naar het ideale vakantiepark

Deze parken zijn een paar van de favorieten, maar er zijn natuurlijk nog veel meer vakantieparken te vinden. Ben je op zoek naar het ideale vakantiepark voor jouw vakantie? Vind alle vakantieparken in Zeeland op Parkvakanties en kies het park uit dat bij jou past!

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS