Zo krijg je snel en makkelijk vitamines binnen

Druk met de kinderen en het gezin: de ene moet naar voetbal, de ander daarna naar tennis en de volgende heeft bijles thuis. Als ouder ren en race je je een slag in de rondte om iedereen overal op tijd te krijgen. Een gezonde en voedzame maaltijd kan daar dan nog wel eens bij inschieten. Gelukkig zijn er tegenwoordig geweldige producten die jouw lichaam en gezondheid kunnen ondersteunen, zoals de green juice van Orangefit.nl. Wat is een green juice precies is en hoe je het gebruikt leggen we je in dit artikel uit.

Wat is een green juice?

Een green juice is een sapje gemaakt van gedroogde groenten. Dit wordt vaak in poedervorm verkocht, zodat je het kunt mengen met water. Een portie groen juice bevat al gauw een derde deel van je dagelijkse groenten en fruit met ruim 20 verschillende soorten erin verwerkt. Ideaal! 

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van een green juice?

Met een druk bestaan is het fijn als je op een gemakkelijke manier vitamines en mineralen binnen kunt krijgen. Een green juice geeft gehoor aan de behoefte van jouw lichaam hiervan en dus vol zitten met vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels. Antioxidanten en vezels zijn bijvoorbeeld belangrijk om je darmen en immuunsysteem gezond te houden. Deze stoffen geven je dus ook de benodigde energie. 

Hoe gebruik je een green juice?

Een green juice gebruik je bijvoorbeeld bij je ontbijt, of je kunt er een smoothie van maken door er extra fruit, havermout of notenpasta aan toe te voegen. Je kunt de green juice dan bijvoorbeeld ook to-go meenemen. Een green juice is dus een perfecte aanvulling op je voeding. 

Met een green juice mis je nooit meer je dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit. Een fittere versie van jezelf worden terwijl je gewoon kunt doen wat je altijd al deed!

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS