Waarom zou je rolgordijnen kopen?

Rond rolgordijnen hangt ergens nog altijd het idee dat je deze koopt voor de wat kleinere ramen, dan zijn ze immers super praktisch en gewoon mooi. Maar niets is minder waar: rolgordijnen zijn voor eigenlijk iedere afmeting ideaal. Het leuke is dat rolgordijnen nieuwe stijl in prachtige uitvoeringen verkrijgbaar zijn, en echte sfeermakers voor je woning zijn. Laten we snel naar de bijzondere voordelen van het rolgordijn kijken, want waarom zou je rolgordijnen kopen?

Rolgordijnen voor het hele interieur

Zoals gezegd passen rolgordijnen perfect bij iedere raampartij, groot of klein. De huidige generatie rolgordijnen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is een rolgordijn al lang niet meer geheel blinderend. Wie kent niet het duo-rolgordijn? Deze zeer praktische en eigentijdse uitvoering van het rolgordijn bestaat uit 2 stoffen die langs elkaar te schuiven zijn. Beide stoffen kennen beurtelings horizontaal dicht geweven en transparante stroken stof. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om ze zo af te stellen dat er nog zicht naar buiten is; ze zijn zo af te stellen dat je nog gewoon naar buiten kunt kijken bij geheel uitgerolde stand. Wil je meer privacy, dan is het slechts een kwestie van een kleine verschuiving, waarbij de dichte stofstroken elkaar direct afwisselen en naar buiten kijken niet meer mogelijk is. Ideaal.

Maar ook het rolgordijn met patroon vormt een zeer fraaie aanwinst voor het interieur. Deze nieuwe generatie rolgordijnen zijn overal in huis op te hangen en vormen hiermee een rijke, riante vorm van raambekleding. Daarnaast zijn er ook rolgordijnen op maat verkrijgbaar. Iedere raampartij is dus van geheel op maat gemaakte rolgordijnen te voorzien.

Voordelen rolgordijnen

Laten we de voordelen van rolgordijnen eens goed nader bekijken:

  • Rolgordijnen zijn decoratief en bijzonder functioneel
  • Rolgordijnen zijn met sierlijke patronen verkrijgbaar
  • Rolgordijnen zijn zeer snel uit te rollen en gemakkelijk bedienbaar
  • Je kunt rolgordijnen moeiteloos op maat laten maken
  • Voor de slaapkamer zijn er verduisterende rolgordijnen verkrijgbaar
  • Rolgordijnen kennen een concurrerende prijs ten opzichte van ander type gordijnen
  • Duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoffen die langs elkaar te schuiven zijn, waardoor een open en (deels) gesloten gordijn te creëren is
  • Velux rolgordijnen vormen de ideale oplossing voor schuine dakramen

Hoe bestel ik rolgordijnen op maat?

Rolgordijnen op maat zijn online te bestellen, maar je kunt ook een specialist thuis ontvangen die voor jou alle ramen langsloopt, op meet, en samen met jou tot de perfecte oplossing komt voor maatwerk. De laatste keuze lijkt extra duur, maar in de praktijk zul je zien dat je nauwelijks duurder uit bent. Vooral bij het plaatsen van rolgordijnen door de hele woning, of in de woonkamer, wil je direct de juiste beslissing nemen – beter dat dan spijt achteraf. Een specialist denkt met je mee en adviseert jou over het juiste product voor jouw raampartijen. Komt de specialist bij jou thuis, dan ben je ervan verzekerd dat er een bijzonder mooi eindproduct komt, zonder naden en kieren op plekken waar je ze niet hebben wilt!

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS