Goed voorbereid naar de beurs: Wat neem je mee?

Heb jij met je bedrijf een beurs gepland staan waar je een stand hebt? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je goed voor de dag komt. Op de beurs komen veel verschillende potentiële klanten langs om naar je producten of diensten te kijken. Door jezelf zo goed mogelijk te presenteren aan deze potentiële klanten, kun je ervoor zorgen dat ze daadwerkelijk klant van je bedrijf worden. Nadat je een goede pitch hebt gegeven, is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je de potentiële klanten promotie over je bedrijf meegeeft. je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om polsbandjes te geven die bedrukt zijn met je eigen bedrijf. Zo blijft de potentiële klant je bedrijfsnaam herinneren. In dit artikel willen we je graag meer vertellen over wat je mee moet nemen naar de beurs!

Promotie is het allerbelangrijkste!

Op het moment dat je naar de beurs gaat, is het belangrijk dat je promotieartikelen meeneemt. Deze deel je namelijk uit aan de klant en deze zorgen er direct voor dat de klant je bedrijf blijft herinneren. Je hebt de keuze uit enorm veel verschillende promotieartikelen die je kunt gebruiken. Ga bijvoorbeeld keycords bedrukken om je bedrijfsnaam goed over te laten komen. Deze kun je vervolgens combineren met een flyer met informatie over het bedrijf. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant precies weet wat je doet en waarvoor ze naar je bedrijf moeten komen. 

Neem voldoende drinken mee!

Als je de hele dag op de beurs aanwezig bent, wil je natuurlijk ook genoeg drinken meenemen. Zorg er tevens altijd voor dat je ook wat aan te bieden hebt aan de potentiële klanten die langskomen. Als er iemand komt voor informatie, staat diegene er al snel een half uur. Het is dan natuurlijk erg fijn als je diegene een kopje koffie aan kunt bieden. Op deze manier ontvang je de potentiële klant op een goede manier en zal diegene een goede indruk van het bedrijf meekrijgen. 

Een goede bedrijfsvideo doet wonderen

Op de beurs staan er enorm veel bedrijven die graag de aandacht willen van de bezoekers. Door je stand goed in te richten kun je de aandacht trekken. Veel bezoekers hebben namelijk geen zin om iedere keer met iemand te praten over het bedrijf. Om ook deze bezoekers te kunnen bedienen, is het erg slim om een bedrijfsvideo af te laten spelen. Deze zorgt ervoor dat je direct door kan geven waar je bedrijf voor staat en welke diensten of producten je levert. Vervolgens kan iedereen die langsloopt even stil blijven staan om het te zien, zonder dat ze direct een lange tijd kwijt zijn!

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS