Alle spullen voor het gezin in de Volkswagen Polo

Als gezin is het niet eenvoudig om alles mee te nemen. Tijdens een vakantie heb je een groot aantal kledingstukken en andere benodigdheden, bij de boodschappen krijg je te maken met een groot aantal tassen of kratten. Een auto met voldoende plaats is dan wel een vereiste. De Volkswagen Polo mag dan in eerste instantie relatief klein lijken, hij zal wel aan al jouw eisen voldoen om de spullen in kwijt te kunnen. Jij kunt weer overal naartoe met jouw gezin. Maar hoe zorg je er dan voor dat jouw spullen er goed in passen? 

Alle koffers goed stapelen 

De Volkswagen Polo heeft een ruime kofferbak, waar je al veel spullen in kwijt kunt. Zo kun je hier onder andere meerdere koffers in kwijt. Door goed te stapelen zorg je dat jouw spullen dus altijd goed kunnen passen. Door de hoedeplank eruit te nemen, kun je zelfs nog meer spullen kwijt. Houd er wel rekening mee dat het raam schuin loopt, waardoor je bovenin minder grote koffers kunt plaatsen dan onderin. Ook moet je er rekening mee houden dat je de veiligheidsspullen mee dient te nemen. Hiervoor zit aan de zijkant een handig vakje om de spullen te plaatsen. 

Boodschappen en de kinderen meenemen

Jouw boodschappen kunnen ook eenvoudig in de Volkswagen Polo geplaatst worden. Ook hiervoor is de kofferbak namelijk groot genoeg. Je hoeft dus niet meer iedere dag naar de winkel om de producten te kopen, maar kunt de boodschappen voor de hele week in jouw auto plaatsen. Er blijft dan zelfs voldoende ruimte over om de kinderen mee te nemen. De ruime achterbank geeft namelijk voldoende ruimte voor de kinderen en je kunt eventueel de kinderwagen ook nog tussen de achterbank en de voorstoelen plaatsen. Ook is er ruimte voor een kinderstoel indien nodig.  

Altijd comfort tijdens het reizen 

De Volkswagen Polo is echter niet alleen geschikt om de spullen in te plaatsen. Ook biedt dit voertuig veel comfort voor de langere reizen. De stoelen zijn volledig naar wens in te stellen, je kunt jouw favoriete muziek afspelen via de radio en je kunt de auto eventueel nog uitrusten met een navigatie en andere handige functies. De Polo is daarom een echte gezinswagen, welke je alleen nog maar in de gewenste kleur en uitvoering aan hoeft te schaffen. Jij kunt ervan uitgaan dat je niet meer snel tot een nieuwe aankoop over hoeft te gaan. 

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS