De leukste kroegen in Nederland: van Middelburg tot Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar gezelligheid en een lekker drankje, dan is een kroeg de perfecte plek om naartoe te gaan. In Nederland zijn er tal van gezellige kroegen te vinden, verspreid over het hele land. Of je nu in het zuiden van het land bent en op zoek bent naar een leuke kroeg in Middelburg of juist in het oosten van het land en wilt weten wat de leukste kroegen in Nijmegen zijn, er is altijd wel een gezellige kroeg in de buurt.

Café’s in Middelburg: van historisch tot modern

Middelburg, gelegen in de provincie Zeeland, is een prachtige historische stad met een groot aantal gezellige kroegen. Zo vind je er bijvoorbeeld het oudste cafe Middelburg, Café De Mug. Dit café dateert uit de zeventiende eeuw en heeft een prachtig historisch interieur. Ben je juist op zoek naar een wat modernere kroeg, dan is Café Tympaan een aanrader. Dit café heeft een hippe uitstraling en een gezellig terras.

Kroegen in Nijmegen: van studentikoos tot chique

Ook vind je de leukste kroegen Nijmegen, gelegen in het oosten van het land, zijn er tal van leuke kroegen te vinden. Zo is Café van Buren een populaire kroeg onder studenten, terwijl Café de Blonde Pater juist bekend staat om zijn chique uitstraling. Een andere aanrader is Café Jos, gelegen aan het gezellige Koningsplein. Dit café heeft een groot terras en een uitgebreide bierkaart.

Gezellige kroegen in Amsterdam

Natuurlijk mogen de kroegen in onze hoofdstad Amsterdam niet ontbreken. Hier vind je een grote variatie aan kroegen, van bruine kroegen tot hippe clubs. Zo is Café Hoppe een bekende kroeg in het centrum van de stad, terwijl je bij Hannekes Boom kunt genieten van een drankje aan het water. Ben je op zoek naar een leuke plek om te dansen, dan is Disco Dolly een aanrader.

Kroegen in Groningen: van intiem tot groot

Groningen, gelegen in het noorden van het land, heeft een groot aantal gezellige kroegen. Zo is Café de Koffer een intieme kroeg met een gezellige sfeer, terwijl De Drie Gezusters juist een grote kroeg is met meerdere verdiepingen. Een andere aanrader is Café de Toeter, gelegen aan de rand van het centrum. Dit café heeft een groot terras en een uitgebreide bierkaart.

Gezellige kroegen in Zwolle

Ook in Zwolle, gelegen in het oosten van het land, zijn er tal van gezellige kroegen te vinden. Zo is Café de Singel een populaire kroeg onder studenten, terwijl je bij Café Foyé kunt genieten van een lekker drankje in een gezellige sfeer. Een andere aanrader is Café de Gezelligheid, gelegen aan de rand van het centrum

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS