Zoek en vind de ideale rugzak

Als ouder moet je vaak aan een heleboel dingen tegelijk denken. Het is leuk als je er stijlvol uit kan zien, maar het moet vooral praktisch zijn. Een rugzak is daarom de ideale tas voor een drukke moeder. Een rugzak is handig en comfortabel, omdat het gewicht dat je met je mee moet dragen gelijkmatig over je schouders verdeeld. Bovendien heb je met een rugzak allebei je handen vrij voor eventuele boodschappentassen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig enorm veel mooie en stijlvolle modellen. Wij helpen je in dit artikel op weg met de keuze voor de ideale rugzak.

Materiaal

Het materiaal van je rugzak bepaalt niet alleen de look, maar ook het gebruiksgemak ervan. Stoffen rugzakken kun je gemakkelijk in de wasmachine gooien, maar ze zijn niet heel sterk en bovendien niet waterdicht. Zeker als je waardevolle elektronica moet vervoeren in je rugzak, zoals je laptop, is het beter om te kiezen voor een waterdichte rugzak dames. Deze zijn vaak gemaakt van gerecyclede materialen zoals oude PET-flessen. Een leren rugzak ziet er juist weer ontzettend stijlvol uit. 

Inhoud

Wat ga je allemaal in je rugzak stoppen? Op basis daarvan kun je besluiten wat een goede inhoud voor je rugzak zou kunnen zijn. Voor dagelijkse activiteiten is een rugzak van 15-20 liter ideaal. Hier passen een bidon, wat papieren, een laptop en een eventuele lunch in. Heb je minder spullen nodig? Dan kun je gaan voor een schattig kleiner model.

Stijl

Kies een rugzak die qua stijl past bij hoe jij je meestal kleedt. Er bestaan genoeg sportieve rugzakken of kijk eens voor een mooie heren rugzak als jij je meestal vrij casual kleedt. Voor vrouwen die graag wat meer gekleed de deur uitgaan bestaan er ook stijlvolle rugzakjes van bijvoorbeeld leer met leuke koordjes eraan. Zo hoef je omwille van het gemak niet in te boeten aan stijl.

Extra vakken

Wat voor extra vakken heeft jouw rugzak nodig? De meest standaard rugzak heeft een hoofdvak en een voorvak. Je voorvak is handig voor kleine dingen als je portemonnee en je telefoon. Het zou echter kunnen dat je nog meer eisen hebt aan je rugzak. Misschien wil je twee hoofdvakken of een extra vak voor je laptop. Als je veel onderweg bent is het misschien ook handig om een uitwendig vak te hebben waar je een bidon in kunt bewaren. Koop je rugzak bij voorkeur in een fysieke winkel, zodat je hem kan openen en de inhoud even goed kan bekijken. Kan jij in deze rugzak al je spullen kwijt op een manier die jij prettig vindt?

Kleur

De trend in 2024 wordt echt kleur, kleur en nog eens kleur. Als jij van vrolijke kleurtjes houdt wordt dit dus echt het jaar om je uit te leven! Kies een kleur die mooi bij je jas past en aansluit bij een groot deel van je garderobe. Ga bij voorkeur shoppen voor een tas met de juiste jas aan, zodat je ze qua kleur even naast elkaar kunt houden.

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS