Art Talent Contest met kleurtjes

Kijk hier voor meer informatie over deze nieuwe versie.

Deze herfst hebben niet alleen de bladeren kleur in Nederland. Natuurtalenten kleuren vanaf oktober voor het WWF in de bruynzeel-sakura Art Talent Contest. De opdracht: maak een tekening met bruynzeel-sakura materialen en gebruik het WWF als thema. Alle ingezonden kunstwerken komen op een digitale galerie. Zoals bij iedere hedendaagse talentenjacht kan er door bezoekers gestemd worden per sms. De opbrengst gaat naar het WWF. Leuk old school voor thuis aan de keukentafel of op woensdag 7 oktober a.s. tijdens de mini Art Academy workshop in Artis zoo.

Kleur workshop tussen de big 5

Echte beestachtige inspiratie ligt natuurlijk voorhanden in de dierentuin; met de big 5 op de loer. Daarom organiseert de bruynzeel-sakura Art Talent Contest op 7 oktober a.s. een miniworkshop in Artis. Op woensdagmiddag fijn tekenen in de Amsterdamse zoo. Mét een streepje voor; studenten van de Junior Academie geven tips om met bruynzeel-sakura materialen een kleurrijke retro-achtige tekening te maken. Want mooie tekeningen leveren extra geld op voor het WWF. De studenten maken ook zelf een tekening, zo kunnen kunstenaars in spé de kunst afkijken bij echte academy studenten. Een kleurrijke start van de Art Talent Contest.

Retro kleuren voor een groene toekomst

Tekenen: een old school activiteit voor thuis op natte herfstdagen. In de bruynzeel-sakura Art Talent Contest tekent creatief talent in Nederland en België voor een groene toekomst. Het idee is simpel: maak een tekening met bruynzeel-sakura materialen met als thema het WWF en stuur deze op (per post of digitaal) voor het einde van dit jaar. De tekeningen worden tussen 1 oktober en 31 december tentoongesteld op: www.arttalentcontest.com. Deze digitale galerie bestaat uit vier kunstlokalen: 0-6 jaar, 7-11 jaar, 12-16 jaar en 17+. Bezoekers van de galerie kunnen stemmen op hun favoriete kunstwerk per sms. Gedurende de Art Talent Contest stijgt ieder kunstwerk in waarde. De totaalopbrengst gaat naar het WWF. Een ecologisch verantwoorde Art Talent Contest én een platvorm voor creatief talent. Per kunstlokaal wordt het komende kwartaal een maand top 3 bekend gemaakt. Deze natuurtalenten krijgen een moment of fame en een cadeaubon van €75. Alle 36 winnende kunstwerken komen in een echte expositie in de WWF Panda Lobby in Zeist te hangen. Een vakjury kiest in 2010 het beste Art Talent van Nederland.

bruynzeel-sakura Art Talent Contest 2009

Voorwaarden

  • Eén of meer kunstwerken
  • Met materialen van bruynzeel-sakura
  • Maximaal op A3 formaat
  • Het thema is één van de projecten van het WWF
  • Kunstwerken kunnen gratis worden opgestuurd (uploaden mag ook)
  • De Art Talent Contest duurt van 1 oktober tot 31 december 2009
  • Alle inzendingen worden geplaatst op www.arttalentcontest.com in 4 leeftijdscategorieën

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS