Gepofte Appels, een heerlijk toetje uit de Barbecue!
Een heerlijk warm toetje, na de barbecue
Ingrediënten
- 4 grote Appels
- 4 handjes Rozijnen
- 1 tl. Kaneel
- Zilverfolie
- 4 el. Appelstroop
Benodigdheden
- Kom
- Schilmesje
- Snijplank
- Lepel
- Appelboor
Voorbereiding
Was de appels.
Snij de bovenkant van de appels, bewaar het kapje.
Haal met de appelboor het klokhuis uit de appels.
Meng in de kom de rozijnen, kaneel en appelstroop
Bereiding
De kinderen kunnen je nu heel goed helpen, door de uitgeholde appels te vullen met het appelstroopmengsel.
Zet nu de kapjes weer terug op de appels en wikkel de gevulde appels in zilverfolie.
De volgende stap doe je uiteraard weer zelf!
Leg de appels in de warme as en laat ze daar een half uurtje in liggen.
Eet smakelijk!