Cadeau idee: Tegoedbon Knutselen:2

Tegoedbon – 2

Helemaal vergeten voor papa een cadeau te kopen, geen zorgen met deze bon komt alles nog goed!

Maak voor papa een mooie tegoedbon, die hij de komende week bij jou mag inleveren, zodat jij samen met mama, het klusje voor hem kan uitvoeren.

Vergeet er niet een begin en eind datum op te zetten en dat papa de bon maar 1x mag gebruiken!

Ingrediënten

  • 1 A4 formaat karton (in papa zijn lievelingskleur)
  • 1 Envelop A5 formaat
  • Lijm
  • Schaar
  • Foto’s
  • Tijdschriften

Voorbereiding

Bedenk welke klusjes je eventueel van papa zou willen overnemen, de kliko’s aan de straat zetten, of de auto wassen, of de hond uitlaten (pas op dat papa je de bon dan niet geeft als het heel hard regent!)

Ga nu in de tijdschriften opzoek naar plaatjes van de klusjes die jij wel een keer van papa zou willen overnemen. En knip deze netjes uit.

Vraag aan mama welke foto’s je mag gebruiken om jezelf en mama uit te knippen. Want mama gaat jou natuurlijk helpen met het klusje.

Uit de tijdschriften kun je ook letters en cijfers knippen die samen de woorden,Vaderdag, Tegoedbon en de data kunnen vormen.

Knutseluitleg

Vouw het karton nu een keer in de breedte dubbel en plak aan de binnenkant van het karton alle klusplaatjes netjes op. Je kunt de woorden Vaderdag en tegoedbon aan de voorkant plakken, met daar tussenin een uitgeknipte mama en natuurlijk een uitgeknipte JIJ!. Onderaan kun je dan de begin en eind datum van de bon plakken en dat de bon maar 1x te gebruiken is. Het kan natuurlijk ook vaker, dat ligt aan hoeveel klusje jij voor papa wilt doen.

Fijne Vaderdag!

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS