Cadeau idee: Tegoedbon Knutselen:1

Oeps, helemaal vergeten een mooi cadeautje te kopen, dan is deze knutsel iets voor jou!

Maak voor mama een mooie tegoedbon, die ze de komende week bij jou mag inleveren, zodat jij samen met papa, het klusje voor haar zullen doen.

Vergeet niet er een begin en eind datum op te zetten en dat mama de bon maar 1x mag gebruiken!

Benodigdheden

  • Gekleurd karton A4 formaat (mama’s lievelingskleur)
  • Grote envelop A4 formaat
  • Lijm
  • Foto’s
  • Tijdschriften
  • Schaar

Voorbereiding

Bedenk welke klusjes je eventueel van mama zou willen overnemen, een keertje stofzuigen, of de afwas, of de hond uitlaten (pas op dat mama je de bon dan niet geeft als het heel hard regent!)

Ga nu in de tijdschriften opzoek naar plaatjes van de klusjes die jij wel een keer van mama zou willen overnemen. En knip deze netjes uit.

Vraag aan papa welke foto’s je mag gebruiken om jezelf en papa uit te knippen. Want papa gaat jou natuurlijk helpen met het klusje.

Uit de tijdschriften kun je ook letters en cijfers knippen die samen de woorden, Moederdag, Tegoedbon en de data kunnen vormen.

Knutseluitleg

Plak nu op het karton alle plaatjes en woorden netjes op. Je kunt de woorden moederdag en tegoedbon aan de bovenkant plakken en dan in het midden alle plaatjes van de klusjes, met daar tussenin een uitgeknipte papa en natuurlijk een uitgeknipte JIJ!. Onderaan kun je dan de begin en eind datum van de bon plakken en dat de bon maar 1x te gebruiken is. Het kan natuurlijk ook vaker, dat ligt aan hoeveel klusje jij voor mama wilt doen.

Variatietip

In plaats van klusjes, kun je er ook een bon voor een familie-dagje van maken, dat jullie op een mooie zonnige zondagmiddag met elkaar gaan picknicken en dat jij samen met papa dan voor al het lekkers zorgt!

Fijne Moederdag!

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS