Waar koop je producten voor een gevoelige huid?

Als je een gevoelige huid hebt, kun jij jouw verzorgingsproducten waarschijnlijk niet zomaar bij de Kruidvat of de Etos kopen. Dit zijn namelijk vaak wat goedkopere producten waar bepaalde stoffen in zitten waar mensen met een gevoelige huid vaak niet tegen kunnen. Als je van jezelf weet dat je een gevoelige of moeilijke huid hebt, kun je dit ook beter niet riskeren. Je kunt er namelijk veel last door krijgen van je huid, of zelfs vervelende uitslag. Maar waar kun je dan wel verzorgingsproducten kopen met zo’n moeilijke huid? Dat vertellen we je in dit artikel!

Professionele dermatologisch verantwoorde producten kopen 

Als je zo’n moeilijk huid hebt, is het verstandig om jouw verzorgingsproducten alleen bij een professionele specialist te kopen. Dehcos is een gespecialiseerde webshop in producten voor haar en huid, gerund door experts met een eigen schoonheidssalon. Ze hanteren een erg persoonlijke aanpak, net als dat ze dat in hun salon doen. Je kunt eenvoudig contact leggen voor advies en zelfs een soort intake inplannen, zodat je zeker weet dat jij de juiste producten koopt voor jouw huid en haar. In de webshop van Dehcos vind je een groot assortiment aan dermatologisch verantwoorde producten van exclusieve merken. Deze producten zul je nergens anders vinden. Ga je liever niet naar de schoonheidssalon of heb je daar geen tijd voor? Dan kun je toch zelf je huid regelmatig een behandeling geven met de producten van Dehcos. 

De producten van Dermalogica 

Het merk Dermalogica beschikt over producten die uitvoerig dermatologisch getest zijn en vaak worden aangeraden door dermatologen bij huidproblemen. Ook schoonheidssalons maken graag gebruik van deze producten voor het ultiem verzorgen van de huid. Er zijn meerdere lijnen ontwikkeld onder dit merk, voor verschillende huidtypen of huidaandoeningen. De producten van Dermalogica zijn vrij van schadelijke stoffen, parfums, parabenen, gluten en andere ingrediënten die kunnen zorgen voor irritatie van de huid. Voor deze producten worden ook geen dierproeven toegepast en 99% van de producten zijn vegan. De verschillende lijnen van dit merk worden wereldwijd gebruikt voor het verminderen en voorkomen van diverse huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acne, veroudering, schade door de zon, onzuiverheden, een geïrriteerde huid en pigmentvlekken. 

Andere manieren om je huid gezond te houden

Naast het gebruiken van de juiste verzorgingsproducten en het goed reinigen van de huid, is ook de juiste voeding enorm belangrijk voor een gezonde huid. Door je voedingspatroon aan te passen kun je huidproblemen van binnenuit aanpakken. Om dit te doen, biedt de webshop van Dehcos een ruim assortiment aan supplementen om de gezondheid van je huid te verbeteren en te onderhouden. Ingrediënten die veel worden gebruikt zijn bijvoorbeeld Japanse Matcha thee en diverse vitamine poeders. 

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS