1 April Grap: Zoek de 7 verschillen

Zoek de 7 verschillen – 1 April Grap

Neem zowel je kinderen als je man te pakken.

Het lijkt zo eenvoudig, maar is het dat ook?

Neem eerst je kinderen in de maling en laat ze vervolgens, zonder dat ze het zelf weten, papa ook nog eens te pakken nemen.

Wat heb je nodig?

  • Printer
  • Zoekplaat sjabloon
  • Een pokerface
  • Snoepje oid voor de kids

Voorbereiding

Print als de kinderen op school zijn een of meer van de zoekplaten uit, leg ze op het bord van de kids als je de tafel dekt voor de lunch.

De kinderen

Zodra de kinderen aan tafel zitten vertel je dat ze iets lekkers kunnen krijgen, als ze de 7 verschillen kunnen vinden op de zoekplaat. In eerste instantie lijkt het allemaal erg simpel, maar ja, dat zevende verschil he….

Uiteraard ga je na een paar minuten met een bloedserieus gezicht helpen zoeken naar het zevende verschil en vanzelfsprekend lukt je dat ook niet, dit geeft je mooi de gelegenheid om het volgende slachtoffer te maken…. papa.

Papa

Geef de kinderen als troost toch wat lekkers en geef ze de opdracht mee om papa, zodra hij thuis is, onmiddellijk te vragen of hij wellicht de oplossing weet.

Laat papa ook nog even zweten en als ook hij het laatste verschil niet kan vinden, laat hem dan de opdracht boven aan de pagina nog eens duidelijk voorlezen en zeg hem vooral goed op de datum te letten… het ultieme moment van overwinning, met 1 simpel zoekplaatje heb je zowel je kinderen als je man te pakken genomen.

1 April!

Uiteraard wordt de rol van Papa en Mama omgedraaid als Papa degene is die op 1 April thuis is.

Gerelateerde Berichten

RECENTE BLOGS