Zzzzzzzooeeffff…. je eigen kabelbaan!

06/15/2010

Laat een reactie achter

Kabelbaan in je achtertuin

Kabelbaan in je achtertuin

Stevig vasthouden… even slikken… en roetsch… in vliegende vaart zoef je naar de andere kant van de tuin!

Voor de grotere achtertuin

Boomhut - Kabelbaan - TokkelbaanDit zijn van die momenten waarop ik enorm baal van onze kleine achtertuin. Was hij iets groter geweest, dan zou deze kabelbaan namelijk zeker tot de standaard uitrusting van de tuin komen te horen!

Wat is er nou spannender dan met een heerlijke vaart van de ene naar de andere kant van je tuin te zweven?

En wie heeft het eigenlijk over een tuin?

In je fantasie trotseer je kolkende massa’s lava, of  enter je vanaf jouw piratenschip, het schip van je tegenstander. Of misschien moet je wel een kilometers diep ravijn oversteken… of wat dacht je van…

Laat het maar aan kinderen over om er echt iets spannends van te maken. 

kabelbanenshop.nl

Bij kabelbanenshop.nl hebben ze in elk geval goed begrepen wat kinderen leuk vinden. Ze voeren drie verschillende kabelbanen variërend in lengte van 10 tot 27 meter eventueel aangevuld met een zitschotel voor de kleinere kinderen.

Kabelbaan 27 meter SuperZKabelbaan 27 meter SuperZkabelbaan aktiefoto aktiefoto

De Super Z is het topmodel uit onze serie “achtertuin kabelbaan”

Voor mensen met een grote tuin en een avontuurlijke instelling!  Hangend aan een kabelbaan vanuit je boomhut of speeltoestel naar de tuin abseilen.

Kinderen vanaf 8 jaar en volwassen tot 110 kilo kunnen met deze kabelbaan thuis spectaculaire afdalingen maken. Bij aanschaf van een zitschotel kan dit al vanaf 5 jaar.

De kabelbaan is maar liefst 27 meter lang en wordt geleverd met alle benodigdheden en instructies om de kabelbaan snel en eenvoudig te bevestigen aan bomen of palen.

Kabelbaan 21 meter De Luxe

Kabelbaan voor middelgrote tuin voor zowel kind als volwassene

Met de De Luxe kabelbaan kunnen kinderen vanaf 8 jaar en volwassen tot 100 kilo spectaculaire afdelingen maken. Bij aanschaf van een zitschotel kan dit al vanaf 5 jaar.

Voor de echte avonturiers met een grote portie lef. Hangend aan een kabelbaan vanuit je boomhut of speeltoestel naar de tuin abseilen.

De kabelbaan is maar liefst 21 meter lang en wordt geleverd met alle benodigdheden en instructies om de kabelbaan snel en eenvoudig te bevestigen aan bomen of palen.

Kabelbaan 10 meter ClassicKabelbaan 10 meter Classic

De Fun Ride Classic kabelbaan is de klassieker

Ook in kleinere tuinen is deze kabelbaan / tokkelbaan vaak prima te bevestigen.

Kleine Tarzan`s en Jane`s tot 45 kilo kunnen met deze kabelbaan veilig afdalingen maken.

De kabelbaan is 10 meter lang en wordt geleverd met alle benodigdheden en instructies om de kabelbaan snel en eenvoudig te monteren bijvoorbeeld tussen twee bomen of palen.

Uiteraard ook te combineren met de zitschotel.

Vond je dit leuk? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!