Mamabende.nl en Binqy.com gaan samenwerken

03/17/2010

Laat een reactie achter

25% Korting op fotoboeken en meer!

25% Korting op fotoboeken en meer!

Vanaf nu kun je via Mamabende een leuke korting krijgen op fotoboeken, foto op doek, posters, kalenders en meer.

Binqy.com

Binqy.com is een geweldige website waar je met behulp van een gratis stukje software op heel eenvoudige manier je eigen fotoboeken, foto op doek, posters, kalenders en meer kunt maken.

In 3 simpele stappen en tegen een eerlijke prijs vervaardig je bij Binqy jouw foto’s, jouw verhaal en jouw herinneringen tot de mooiste fotoproducten. Uiteraard in een uitstekende kwaliteit, voor de laagste prijs, binnen 7 werkdagen in huis en…

Vanaf nu krijg je via Mamabende een leuke korting  bij Binqy! In de toekomst zullen we regelmatig met speciale acties komen, maar om te beginnen krijg je via ons een speciale introductie korting van 25%! Deze introductie korting kun je krijgen met bestelcode: MAMABENDE25

Eenvoudig

Het werkt heel simpel: Ga naar www.binqy.com en download de software voor Macintosh of Windows. Wanneer je eenmaal de software hebt gedownload kun je het beste alle leuke producten en features downloaden (denk eraan, dat je bij die keuze helemaal naar beneden scrollt om alle leuke achtergronden, maskers, scrapbooks, frames enz download voor het volledige pakket).

Hierna kun je aan de slag. De software werkt heel eenvoudig en wijst zichzelf, maar mocht je toch wat hulp kunnen gebruiken, kijk dan even op de website of download de handleiding .

Mamabende Korting

Wanneer je eenmaal bij bestelling de software verlaat om de orderafhandeling te regelen, voer je in de orderwebpagina je kortingscode MAMABENDE25 in. Dit wijst zichzelf. Doe rustig aan, je hebt er geen haast mee, maar het is in elk geval wel leuk om vast te kijken.

Vond je dit leuk? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!