Knutselboek – Knutselen met rolletjes

10/25/2010

Laat een reactie achter

Knutselen met rolletjes

Knutselen met rolletjes

Dit boek staat vol originele ideeën voor kleine en grote knutselaars!

Het is jammer om ze zomaar weg te gooien, de kartonnen rolletjes die in ieder huishouden voorkomen, want rolletjes van keukenpapier, wc-papier of faxpapier zijn heel leuk om mee te knutselen! Het enige wat je moet doen, is ze op de juiste lengte snijden, met bonte kleuren beschilderen, met gekleurd papier, vilt, wol of kralen versieren en klaar zijn de vrolijke figuurtjes, grappige dieren, pijlsnelle raketten, sterke ridderburchten, stoomschepen en nog zoveel meer!

Knutselen met kinderen betekent knutselen in alle seizoenen: lentekuikentjes, een grappige paashaas, een vuurtoren met kleurige piratenscheepjes in de zomer, een griezelige vampier met Halloween en een mooie kerstman in de winterse sneeuw…

Dit boek staat vol originele ideeën voor kleine en grote knutselaars!

Het boek geeft eerst een overzicht van alle knutselmaterialen, tips om al je knutselwerkjes te versieren en een checklist om je perfect voor te bereiden voor je aan de slag gaat. Bovendien zijn er knutselprojecten met een verschillende moeilijkheidsgraad zodat kinderen van alle leeftijden plezier kunnen beleven met dit knutselboek!

Koop nu / meer info

Altijd zonder verzendkosten!

Vond je dit leuk?