Knutselboek – In je element

10/26/2010

Laat een reactie achter

In je element

In je element

Knutselen en experimenteren!

In je element is een doe-boek!

Het zet je aan het knutselen of eigenlijk…. aan het experimenteren.

Meestal met spullen die je in de keuken, de schuur, op zolder of in de natuur vindt, sommige ingrediënten moet je kopen. Wat je maakt zijn geen gewone knutsels maar kleine kunstwerkjes!

In In je element vind je kant-en-klare kunstwerken maar ook veel ideeën en mogelijkheden om op voort te borduren. Want “toverpapier” kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, een “geurtingeling” kun je net zo maken als je zelf wilt en met planeten richt je je eigen universum in.

In je element is geschikt voor meisjes en jongens vanaf ongeveer 8 jaar. Bij sommige knutsels is wat hulp van een volwassene wenselijk, vaak is het juist leuk om samen met een (groot)ouder aan de slag te gaan. Het boek is ook zeer geschikt voor creatieve leerkrachten en groepsleiding van bijvoorbeeld de buitenschoolse opvang.

In je element biedt veel mogelijkheden voor een serie lessen of een aantal creatieve middagen rondom de verschillende thema’s. Schematische tekeningen verduidelijken de werkwijze, de prachtige foto’s benadrukken het creatieve en kunstzinnige karakter van dit boek.

Koop nu / meer info

Altijd zonder verzendkosten!

Vond je dit leuk?