Gelukkige Kinderen – De Gebruiksaanwijzing

03/31/2010

Laat een reactie achter

Gelukkige Kinderen

Gelukkige Kinderen

Hoe zorg je ervoor dat jouw kind een gelukkig kind is en een gelukkige volwassene wordt?

Gelukkige Kinderen – De Gebruiksaanwijzing

Over het boek

Hoe zorg je ervoor dat jouw kind een gelukkig kind is en een gelukkige volwassene wordt? Wat heeft jouw kind echt nodig? Dit is de gebruiksaanwijzing voor het vervullen van de moeilijkste en belangrijkste taak op aarde: opvoeden.

In dit doeboek met praktijkvoorbeelden en oefeningen vind je de basisbehoeften waaraan voldaan moet worden om een kind gelukkig te maken en de kwaliteiten waarover een ouder moet beschikken. Dit is de gebruiksaanwijzing voor gelukkige kinderen, bestemd voor alle ouders vanaf de zwangerschap tot aan de jonge volwassenheid.

Over de Auteur

Eugenie Ruyters, SmartCoach, gebruikt reading als coachingsinstrument waardoor ze snel kan doordringen tot de kern van ieder kind en iedere volwassene om haarfijn de problematiek bloot te leggen. Eerder scheef zij ‘wenskracht’ en ‘vervul al je wensen’.

Al haar kennis en ervaring is nu samengebracht in dit boek waarin zij laat zien dat gelukkige kinderen niet zonder gelukkige ouders kunnen. Dat je al tijdens de zwangerschap een stevige basis voor jezelf en je kind kunt en moet leggen. Dat de basis van opvoeden, je kinderen klaarmaken voor deze wereld, betekent ze in staat stellen gelukkige mensen te worden door als ouder gelukkig te zijn. Dit boek laat zien dat het voor iedereen mogelijk, simpel en te leren is.

Gelukkige Kinderen – De Gebruiksaanwijzing is onder andere verkrijgbaar bij Boek.net en Bruna

Vond je dit leuk? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!