Aardappel Pannenkoek Recept

06/15/2010

Laat een reactie achter

Aardappelpannekoek

Aardappelpannekoek

Overheerlijke zelf gemaakte aardappel pannenkoeken!

Ingrediënten

  • 1 kg. Aardappelen
  • Zonnebloemolie
  • Peper en zout

Benodigdheden

  • Aardappelschilmesje
  • Rasp
  • Koekenpan
  • Beslagkom of schaal
  • Keukenspatel
  • Keukenpapier

Voorbereiding

Schil de aardappelen en spoel ze goed af onder de koude kraan, laat de aardappelen even uitlekken op het keukenpapier en rasp ze daarna boven de schaal.

Bereiding

Verhit wat olie in de koekenpan en vul de pan met een dunne laag aardappelrasp, draai de aardappel-laag met de spatel in een keer om en bak de pannenkoek aan weerskanten goudbruin.

Bak op deze manier alle aardappelrasp tot mooie dunne goudbruine pannenkoeken.

Je kunt de aardappel pannenkoeken op smaak brengen met een snufje zout en peper.

Vond je dit leuk? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.